jún.
22
A Főnixről
Írta Ariana
Néhány gondolat a Főnixről

Sokat emlegettem, hogy nekem a Főnix a kedvenc regényem. Nem azért, mert ez a legkiemelkedőbb, hanem egyszerűen azért, mert ez áll a legközelebb a szívemhez. Ezt nehéz megmagyarázni, mert nincs semmilyen konkrét oka. Olyan ez kicsit, mint a szerelem. :D
Többen kérdezték már tőlem, hogy ha kaptam egy kiadási lehetőséget, miért nem ezzel kezdtem. Őszintén? Nem mertem. Kellett a rengeteg pozitív visszacsatolás, hogy elhiggyem, tényleg elértem egy olyan szintet íróként, amikor a polcokra lehet tenni tőlem egy-egy történetet. A Falakkal el bírtam volna viselni, ha kiderül, tévedtünk, a Főnixszel nem. Persze azóta „felnőttem” kicsit kiadott íróként is, megtanultam kezelni a negatív kritikákat. Néha nem egyszerű, főleg, amikor teljesen szubjektív dolog miatt érkezik a negatív. Pedig ezek elkerülhetetlenek, és még így is örülök neki, mert minden visszajelzés csodás ajándék. :)
Szerintem minden író életében van – vagy lesz, ha még nincs – olyan történet, ami különösen kedves a számára. Ennek nem kell a legjobbnak vagy a legérdekesebbnek lennie, mert ez az érzés belül lakik. Érdekesség, hogy ha ezt hamar megtalálod, utána mindig hiányozni fog. Hiába írtam azóta történeteket, ez az érzés nem volt meg azóta sem. Bár tegyük hozzá, a Hinta megközelítette, Patrik nagyon a szívemhez nőtt. Ne értésétek félre, a többit is szeretem. :)
Az írása közben nagyjából két dalt hallgattam folyamatosan. Amikor belekezdtem, és leírtam az első sorokat, MGT & Ville Valo – Knowing Me Knowing You című dala ment. A semmiből bukkantam rá, sosem hallottam azelőtt. A történet is így érkezett hozzám, egyik pillanatban üres volt a word fájl előttem, aztán elkezdték megtölteni a szavak. A második felében pedig a Holló című film egyik betétdalát hallgattam, Jane Siberrytől az It Can’t Rain All The Time című dalát. A mai napig, ha meghallom ezt a két számot, a Főnix pörög a szemem előtt. :)
Hozzászólás: 25
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban


Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Online
vendég: 2, tag: 0 ...

legtöbb 253
(tag: 2, vendég: 251) - 26 jún : 22:01

Tagok: 916
Legújabb tag: Marischka11
Az utolsó látogatásod óta történt változások

news
Nincs újdonság
download
Nincs letöltés
members
Nincs Tag
links_page
chatbox_menu
Nincs chatbox üzenet