"Ki itt belépsz, gyere máskor is!" - Kirakós 1.
– Kérsz egy teát?
– Igen, köszönöm.
Zolcsi bólint, majd a konyhába sétál. Követem, a szőnyeg megint felgyűrődik a talpam alatt, mint az összes alkalommal, amikor itt jártam. Mindig utáltam ezeket a futókat, csúsznak, folyton igazgatni kell őket, de nem teszem szóvá, bunkóság lenne beszólni a berendezésre. Az én ízlésemnek amúgy is teljes káosz az egész, mindenféle szín dominál, én azonban jobban kedvelem a letisztultságot.
– Cukorral, ugye?
Kinyitja a felső szekrényt már kérdés közben, nem mintha az elmúlt másfél hónapban nem játszottuk volna el ezt a beszélgetést többször is.
– Igen.
A víz nem teljesen forr fel, így legalább nem kell sokáig várni, míg ihatóra hűl. A bögrék előre ki vannak készítve, Zolcsi semmit sem bízott a véletlenre. Ugyanazt a kéket kapom, mint az előző alkalmakkor, „Ki itt belépsz, gyere máskor is!” felirattal. Azt mondta, ez a legvisszafogottabb, és nincs benne semmi célzás.
Felém nyújtja a dobozt, hogy válasszak, de bele sem nézek, csak kiveszem az első filtert. Jól fog esni az ital, mert épphogy csak tavaszba váltott az idő, én pedig nem öltöztem fel eléggé. Becsapós, ami ruha nappal sok, este kevés. Még így is élvezem, mert legalább pár órán át végre nem fagyok meg.
Szóval teázunk. Állunk a kicsi konyha közepén, némán, a csend mással talán kínos lenne, de vele otthonos. Nem is tudom, miért erre gondolok, mert annyira azért nem állunk közel egymáshoz. Vele azonban nem lehet egyből a lényegre térni, mintha hozzá kellene szoknia a jelenlétemhez. Mégsem kiszámított az egész, vagy legalábbis engem nem zavar.
Körbejáratom a tekintetem az edényekkel teli mosogatón, a gázon felejtett serpenyőn, a félig nyitott ablakon. Tudom, hogy nem egyedül él, és bár eleinte azt hittem, lakótársa van, vagy talán pasija, akit csal, már a második alkalom után kiderült, hogy valójában az apjával lakik. Kicsit rendetlenek, de belefér.
– Meddig vagyunk egyedül? – csúszik ki a számon, mire Zolcsi felém fordul, és játékosan elmosolyodik.
– Sietsz?
Nemet intek. Voltaképp egész estére őt terveztem be, de nem szeretek senki szüleivel összefutni, mert mindig kínosan érzem magam. Jó, igazából ezt abból a két esetből gyökereztetem, amikor előfordult ilyesmi. Az embernek ne kelljen jópofiznia a kalandja családjával, mondja egy kimondatlan szabály.
– Csak biztosra akartam menni, hogy nem zavarnak meg.
– Apa csak hajnalban várható, szülinapot ünnepel a barátaival – feleli, majd leteszi a bögrét, végre felém fordul.
– De tudja, hogy…
Nem mondom végig, hamarabb a szavamba vág.
– Nem. Szerintem még mindig abban a hitben van, hogy huszonöt évesen is szűz vagyok.
Ezen meglepődöm, biztosra veszem, hogy ez az arcomon is látszik.
– Miért hinné? – érdeklődöm meglepetten, mert váratlanul ér, hogy egy szülő ilyet feltételezzen.
– Mert nem hozok fel csajokat – válaszolja, még el is röhögi magát. – Az, hogy hány „haver” fordul meg nálam, nem érdekli. Annyira távol áll tőle az, hogy meleg vagyok, hogy vagy meg sem fordul a fejében, vagy már a feltételezés is sérti annyira, hogy beismerje.
– Értem.
Túl sok cukrot tettem a teába, émelyít az íze, végül úgy döntök, inkább nem iszom meg. Zolcsi abban a pillanatban hozzám lép, amint leér a porcelán a pultra.
Bírom a csókjait. Sosem siet el semmit, sehol a kapkodás, nem hajszolja a gyönyört. Ízlel, kiélvez minden pillanatot, ezért is ragaszkodom az újabb és újabb találkákhoz. Felemelő olyasvalakivel lenni, aki nem azt sugallja feléd, hogy csupán egy szexuális segédeszköz vagy. Egyedül azt sajnálom, hogy képtelenség rávenni arra, hogy aktív legyen. Ilyen tiszta szenvedéllyel nagyon szeretném tudni, hogyan érne hozzám akkor.
Az ágya enyhén nyikorog. Az első estén ez átkozottul kizökkentett, most már ismerősként üdvözlöm a hangot, nem foglalkozom vele. Egyszemélyes, nehezen férünk el rajta, de amit csinálunk, ahhoz úgysincs szükség nagy térre.
A tenyere csúszkál a hátamon. A helyiséget megtöltik a sóhajaink, nem tudok betelni a tűzforró bőrével, a szájának érintésével. Az együttlétünk mindig hosszú, de annál intenzívebb, őt az ellobbanást követően sem kényelmetlen ölelni.
Halkan szuszog. Az ujjaim végigszaladnak az oldalán, enyhén megvonaglik, nevetve fordul hátra.
– Csikis vagy?
– Végtelenül.
Megismétlem a mozdulatot, ugyanazt a reakciót kapom. Az idill azonban egyszer véget ér, lassan kicsúszik mellőlem, de még visszahajol egy csókra. Ezt is kedvelem benne, hogy nem ráz le rögtön, ad egyfajta keretet a szexnek, nem válik üressé mellette.
Egy autó odakint az utcán hosszasan dudál, összerezzenek a hirtelen hangtól. Legalább kiragad a gondolataimból, mielőtt nagyon elvesznék bennük. A víz csobogása lassan elhal a fürdőben, Zolcsi pedig két percen belül feltűnik az ajtóban. Egy zöld törölközőt lóbál a kezében, a sajátja a nyakában pihen. Ez is egyfajta rendszer, ő mosdik le előbb, én türelmesen várok a soromra. A lakásuk kicsi, a zuhanykabinban sem férnénk el ketten, már az első alkalommal közölte, hogy esélytelen. Nem erőltettem.
A langyos víz lemossa rólam az illatát, amit kicsit sajnálok. Fogalmam sincs, milyen parfümöt használ, de nagyon kellemes, imádom érezni rajta. Bízom benne, hogy nem utoljára találkoztunk, bár sosem egyeztetjük előre a következő alkalmat. Így is azon kaptam magam, hogy jó ideje még csak nem is keresek mást. A gondolat először megijesztett, aztán elhessegettem a pánikot, mint egy zavaró, folyamatosan zümmögő szúnyogot. Ha valami épp működik, miért kellene véget vetni neki? Ha végül elválnak útjaink, az egyik legkellemesebb időszakként fogok emlékezni erre.
Elzárom a vizet, megtörölközöm. A talpam alatt hideg a padló, első dolgom felvenni a zoknim, amint visszaérek a szobába. Zolcsi bezzeg folyamatosan mezítláb van, nem is értem, hogy bírja. Mintha jégen lépkednék, a régi kőpadlókat sosem kedveltem, a futószőnyeg nem sokat segít rajta.
– Sietsz?
Meglep, akaratlanul pillantok fel, hogy a szemébe nézhessek. Az arcáról semmit sem tudok leolvasni, semleges, de tudom, ha nem számítana, mit válaszolok, fel sem tette volna a kérdést.
– Nem kifejezetten.
– Jó. – A tekintete fürkésző, némán fedezi fel a reakcióm, és felmerül bennem, hogy talán a kelletlenséget keresi rajtam. Elmosolyodom, azonnal viszonozza. – Ilyenkor szoktak a pasik soha többé nem jelentkezni – osztja meg velem, mire vállat vonok.
– Mármint hogy szex után nem akarod kidobni őket?
– Aha – ismeri el, miközben felkel, kinyújtózik. Figyelem az izmai játékát a félmeztelen testén, a vágy újfent bizseregni kezd bennem, de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. – Én viszont szeretek beszélgetni is.
– Feltűnt.
– Megiszunk valamit?
Nem várja meg a választ, puha léptekkel kifelé indul a szobából, az ajtóban akad csak meg a lendülete, ahogy hátranéz rám. Ez rádöbbent arra, hogy talán illene reagálnom valamit. Bólintok, több nem is kell neki.
Két doboz sörrel tér vissza, felém nyújtja az egyiket.
– Köszi.
Némán iszogatunk, még csak egymás felé sem fordulunk. Beszélgetést említett, így türelmesen várom, hogy belekezdjen. Bár lehet, hogy nincs kifejezett témája, mégsem akaródzik először megszólalnom.
Pont akkor pillantok rá, amikor ivás után megnyalja az alsóajkát, és furcsa, elmélázó mosoly költözik az arcára.
– Ne érts félre, folytathatjuk ugyanúgy, ahogy eddig, de az a képtelen ötletem támadt, hogy randira hívlak.
Elakad a lélegzetem. Zolcsi valószínűleg erre számított, mert halkan elneveti magát, vidám tekintettel fordul hozzám, meglep, amikor megcsókol. Sör íze van, de nem bánom, lehunyt szemmel engedem át magam az intimitásnak.
– Mit szólsz? – Alig távolodik, úgy teszi fel a kérdést. Így, hogy közvetlenül a szemébe nézek, még nehezebb lenne nemet mondani.
Hátra kell dőlnöm, hogy kitisztulhasson a fejem. Kortyolok a dobozból, közben a lábfejét figyelem, ahogy összedörzsöli őket. A gondolataim messze szaladnak, nehezen terelem vissza őket a valóságba.
– Miért is ne? – felelem. Talán több lelkesedést várt, nem tudom, de még nem jutottam túl a döbbenetemen. A csend körülölel minket, hallom a másodpercek kattogását a faliórán.
Zolcsi nevetni kezd. A combomra simítja a tenyerét, éget az érintése.
– Szerintem legalább hat éve nem randiztam. Lehet, hogy túlvállaltad magad.
Ezzel feloldja a feszültséget köztünk. Csatlakozom hozzá, nevetünk perceken át.
– Eddig kétszer próbálkoztam kapcsolattal – árulom el, hogy én is megosszak vele egy titkot. Nagyon figyel, a tekintete súlyos, várakozó. – Valahogy kihűlt. Nem voltunk egymáshoz valók.
– Már így is rekordot döntesz hozzám képest. Két hónap, még tizenhét évesen.
Végtelenül magányosan csendülnek a szavai, elpárolog tőlük a jókedvem. A keze még mindig a combomon nyugszik, önkéntelen a mozdulat, amivel rásimítom az enyémet. Aztán felkelek, lehúzom a maradék sört. Az elhatározás már abban a pillanatban megérett bennem, amikor hozzáértek az ujjaim az övéhez.
– Van kedved sétálni?
– Persze.
Szótlanul öltözünk fel. Közben oda-odalesek rá, jeleket keresek, hogy megbánta-e a felajánlást. Ezzel egy időben magamat faggatom arról, én vissza akarok-e táncolni. Mielőtt túlelemezhetném a helyzetet, kiérünk a lakásból, ki a lépcsőházból, a négy fal közül, és mintha egy láthatatlan határ omlana le előttem, megilletődötten lépem át a láthatatlan romjait.
Hozzászólás: 24 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Chatbox
Chloe
06 jún : 01:25
Want to find out how you can send mass messages to millions of websites just like I did via your site's contact page just now? Email me back here: philstewart@myyahoo.com

Opal
04 jún : 06:20
Hi there,

We would like to introduce to you Robin A.I., the world's first app that replaces your entire team with an AI assistant. This powerful tool generates human-like content, creates stunning designs, drives unlimited traffic, and more.

Say goodbye to costly subscriptions and hello to an all-in-one solution. With zero upfront costs and a 30-day money-back guarantee, Robin A.I. empowers you to start your own AI-powered business and achieve unparalleled efficiency.

Don't miss this opportunity to revolutionize your workflow and boost your success.

Discover the game-changing capabilities of Robin A.I. today: https://t.ly/WGpr

Opal

Lucy
02 jún : 05:18
Hi there,

We run a Twitter growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

- We guarantee to gain you at least 500 followers per month. If your profile looks professional and is well-run, we can often clear 1000 followers.
- People will only follow you if they are interested in your business or niche. So it's not just quantity, it's also quality.
- This is all done manually. We do not use any automated methods, or use 'bots'.

If you are interested, and would like to see some of our previous work, just reply back and we can discuss further.

Kind Regards,
Lucy

Legere
01 jún : 20:54
Hey

I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It's really easy to put on and take off - in just 2 seconds - and it's personalized for each dog.
Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

We've had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.shop

FREE Shipping - TODAY ONLY!

Thanks and Best Regards,

Roxanna

Lorenza
28 máj : 17:55
We provide Google reviews, trustpilot reviews, country targeted website visitors, social media services,
Website Traffic, SEO Services, Backlinks, Classified ADS, Social Followers etc.

If you are interested then please visit our website.

https://www.websboost.com/


Thanks
Webs Boost

Moncsi72
14 febr : 18:11
Köszi, hogy olvashattam.

Ariana
12 dec : 20:28
friss :)

Ariana
01 dec : 22:13
friss :)

Ariana
07 aug : 18:43
SZiasztok!
Több mint fél év csend után újra friss az oldalon! :)

Ariana
28 dec : 06:53
Szia! Örülök, hogy tetszett a novella, nagyon szerettem írni :) végzetjel valóban rég volt, szóval érthető, ha újra kell olvasni. :) a kávé és fanfiction viszont aznap végig felkerült, nem kell rá várni :)

Györgyi
27 dec : 15:38
Szia! A Falak kiegészítő novella - imádtam, azt is, hogy Levi szemszögéből írtad. Olyan jó, ha megszeretett szereplőkről olvashatunk még utólag, hogy mi történt velük.
A Kávé és fanfiction ígéretes történet, kíváncsian várom a folytatását :)
A Végzetjelet el kell újra olvasnom szerintem, hogy képben legyek.
Összefoglalva nagyon köszönöm a munkádat, imádom olvasni az írásaidat! Ölelés<3

Ariana
26 dec : 19:23
friss :)

Ariana
25 dec : 18:26
friss :)

Ariana
24 dec : 13:28
Frissítés! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Még jövök a következő napokban, érdemes figyelni az oldalt :)

Ariana
21 júl : 11:10
friss :)

Ariana
11 jún : 19:42
Szia Klau!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Nagyon örülök, hogy tetszenek a történeteim. :)
Igyekszem frissíteni a közeljövőben gyakrabban, de nem ígérem, hogy össze is jön. Most nagyrészt a következő könyvekkel szöszölök, de netre is készülök majd hozni valamit. :)
És nagyon jókor írtál! Mindig minden visszajelzésnek nagyon örülök, de most különösen. :)
Puszi!

Klau
11 jún : 10:48
Szia. Három könyvedet olvastam, és annyira szerettem őket, hogy el se tudom mondani! ❤️ Véletlen láttam meg facebookon, hogy van blogod is és annyira megörültem. Már nem tudom hanyadik történetedet olvasom, de egyszerűen nem tudom abbahagyni, annnyira szeretem őket! ❤️???? Eszméletlen vagy! Csodálatos, amiket alkotsz! Most épp a Láncok sztorit olvasom! Huh, brutál jó, akárcsak a többi! Remélem lesznek frissítések, mert nagyon olvasnék még sokat tőled! Puszi???? Szuper vagy!

Klau
11 jún : 10:46
Szia. Három könyvedet olvastam, és annyira szerettem őket, hogy el se tudom mondani! ❤️ Véletlen láttam meg facebookon, hogy van blogod is és annyira megörültem. Már nem tudom hanyadik történetedet olvasom, de egyszerűen nem tudom abbahagyni, annnyira szeretem őket! ❤️???? Eszméletlen vagy! Csodálatos, amiket alkotsz! Most épp a Láncok sztorit olvasom! Huh, brutál jó, akárcsak a többi! Remélem lesznek frissítések, mert nagyon olvasnék még sokat tőled! Puszi???? Szuper vagy!

Ariana
01 jún : 18:52
friss :)

Ariana
22 ápr : 11:44
friss :)

Ariana
03 márc : 16:46
friss :)

Ariana
24 febr : 19:10
friss :)

Ariana
12 febr : 12:56
A következő pár napban kicsit átalakítom az oldalt :)

patton
09 febr : 22:52
Jól halad a történet, köszi az új részt.

Ariana
09 febr : 16:08
friss :)

Online

vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 253
(tag: 2, vendég: 251) - 26 jún : 22:01

Tagok: 913
Legújabb tag: olnarjim

Az utolsó látogatásod óta történt változások


news
Nincs újdonság
download
Nincs letöltés
members
Nincs Tag
links_page
chatbox_menu
Nincs chatbox üzenet