április 23, 2012

Üdvözlet!

Filed under: FőoldalAriana @ 12:16

Mindenkit szeretettel köszöntök az oldalamon.
Sokféle írást találhattok itt, akadnak túl művészieskedő, vagy túlságosan elvont darabok is. Több helyen találkozhattok figyelmeztetésekkel és kategóriákkal, amelyeket kérlek, vegyetek komolyan. A korhatárt szintén. Senki lelkivilágért nem vállalok felelősséget!
Az oldal nagy része homoerotikus műveket tartalmaz. Amennyiben a téma nem asztalod, kérlek, mindenféle kommentár nélkül hagyd el a honlapot.

A történetek olvasásához regisztráció, majd belépés szükséges, addig nem jeleníti meg a menük tartalmát az oldal. A megértéseteket köszönöm!

Ha bármely okból szeretnétek elérni, írhattok privát üzenetet itt az oldalon, vagy levelet az az e-mail címemre: queenariana kukac citromail pont hu
Nem harapok ám! :)

Jó olvasgatást, és ha van két perced, kérlek ne felejts el véleményt írni! :)

Ariana


Az írások saját szellemi termékeim, az engedély nélküli felhasználásuk jogi következményeket von maga után!május 11, 2018

Könyvajánló!

Filed under: EgyébAriana @ 10:14

Hamarosan megjelenik a Lélekcseppek című, LMBTQ témájú verses- és novelláskötet. Az a megtiszteltetés ért, hogy vendégszerzőként helyet kaptam a kötetben. :)
Itt olvashattok bővebben a megjelenésről és a rendelési lehetőségről.

Valamint készítettem egy publikus facebook profilt. Nyugodtan be lehet jelölni, akár rám is írhattok, bár előre szólok, hogy eléggé kitolódhat a reakcióidőm. :)
Itt megtaláltok