Kávé és fanfiction epilógus
Epilógus


– Na, csakhogy el lehet téged érni!
– Elfoglalt voltam.
Carol színészkedve lebiggyesztette az ajkát, Maxet viszont ezzel nem vette le a lábáról. Amikor erre rájött, vigyorogva megvonta a vállát.
– A könyveddel vagy a pasiddal? Jaj, várj, a kettő szorosan összefügg! – vigyorgott a lány, de ezen már Maxnek is mosolyognia kellett. Mi tagadás, ezek külön említése is általában ezt a reakciót váltotta ki belőle, így együtt viszont nem tagadhatta a boldogságát.
– Az utolsó simításoknál tartunk.
– Mármint a regénnyel, vagy végre beavatsz a piszkos részletekbe?
– Carol. – Max a kezébe temette az arcát, majd kipislogott az ujjai közül. – Az agyamra mész.
– Ugyan már! Nekem az is jó, ha megírod!
– Álmodik a nyomor – nevette el magát Max. Az utóbbi időben annyira kevés ideje maradt az online jelenlétre, hogy most érezte csak igazán, mennyire hiányzott neki Carol. Akkor is, amikor ilyen dilis és perverz. Bár ha nem lenne az, ők ketten sosem ismerték volna meg egymást.
– Akkor hamarosan lapozható formában is olvashatlak? Minden lefixálva? – érdeklődött a lány izgatottan, és amikor Max bólintott, felsikított. – Imádni fogom, már most tuti! Ti ketten együtt, egy kötet szerzőjeként, hát minden álmom így váljon valóra!
– Én is valami ilyesmire gondoltam – ismerte el Max vidáman. – Bár még mindig csak akkor hiszem el igazán, amikor a kezemben tartom. És igen, a kötetet, nem mást! – tette hozzá, amikor meglátta, milyen arcot vág Carol, és biztosra vette a következő beszólást. Carolból kipukkadt a nevetés.
– Hogy ismer!
– Mint a rosszpénzt. Apropó, rosszpénz, ami nem vész el: írtam valamit, amit esetleg elolvashatsz.
– Úúúú, most akarom!
Max átküldte a fájlt, ám amíg a reakcióra várt, meghallotta a kulcscsörgést, és hirtelen el is feledkezett a videóhívásról. Csak akkor csapta le a laptopot, amikor John mögé sétált, és egy puszit adott az arcára. Az már végképp nem tartozott Carolra, hogy ezután mi történik.
– Milyen napod volt? – érdeklődött a férfi, miközben a nyakába szuszogott. Max lehunyta a szemét, élvezte párja közelségét. Még mindig azt várta néha, hogy egyszer csak felébred, és kiderül, csupán álmodta az elmúlt majdnem egy évet. Azt is, hogy a férfi besétál a kávézó ajtaján…
– Végre pihenős – válaszolta. John halkan kuncogott.
– Irigyellek, én ma egész nap rohangáltam. Ja, hoztam neked kávét. Emma üzeni, ha holnap is elkésel, elevenen megnyúz.
– El is tudom képzelni – sóhajtotta Max. Pár hónapja csak feleannyi időt dolgozott a bárban, mint előtte, de ragaszkodott hozzá, hogy beszálljon a költségekbe. Ráadásul John lakása két sarokra volt, ennél kényelmesebbet nehezen talált volna. Emma főnökösködését amúgy is megszokta, sőt kedvelte a nőt.
– Szóval ha jól értettem, ma este teljesen az enyém vagy – susogta John, Max pedig beleborzongott a tónusba, amit a férfi használt. Ezzel mindig azonnal levette a lábáról.
– Aha.
– Az jó, mert terveztem volna valami mást is munkán kívül, végre.
Max halkan kuncogott. Az elmúlt pár hetük a könyv körüli hajrával telt, már ő is nagyon ki volt éhezve a férfi társaságára. Éppen ezért egy pillanatig sem tiltakozott, amikor John ujjai bekúsztak a póló anyaga alá.
Valahol a tudata mélyén érzékelte, hogy a telefonja folyamatosan rezeg, valószínűleg Carol önti rá épp a véleményét, de úgy döntött, minden más várhat. Ő épp a valósággá vált álmát éli…


Vége

Hozzászólás: 1 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]

Chatbox
Russell
28 szept : 08:06
Hi, I'm sending you this message via your contact form on your website at hajnalosveny.hu. By reading this message you're living proof that contact form advertising works! Do you want to blast your ad to millions of contact forms? Maybe you prefer a more targeted approach and only want to blast our ad out to websites in certain business categories? Pay just $99 to blast your ad to 1 million contact forms. Volume discounts available. I have more than 35 million contact forms. Let's get the conversation started, contact me via Skype here live:.cid.dd8a3501619891fe

Moncsi72
14 febr : 18:11
Köszi, hogy olvashattam.

Ariana
12 dec : 20:28
friss :)

Ariana
01 dec : 22:13
friss :)

Ariana
07 aug : 18:43
SZiasztok!
Több mint fél év csend után újra friss az oldalon! :)

Ariana
28 dec : 06:53
Szia! Örülök, hogy tetszett a novella, nagyon szerettem írni :) végzetjel valóban rég volt, szóval érthető, ha újra kell olvasni. :) a kávé és fanfiction viszont aznap végig felkerült, nem kell rá várni :)

Györgyi
27 dec : 15:38
Szia! A Falak kiegészítő novella - imádtam, azt is, hogy Levi szemszögéből írtad. Olyan jó, ha megszeretett szereplőkről olvashatunk még utólag, hogy mi történt velük.
A Kávé és fanfiction ígéretes történet, kíváncsian várom a folytatását :)
A Végzetjelet el kell újra olvasnom szerintem, hogy képben legyek.
Összefoglalva nagyon köszönöm a munkádat, imádom olvasni az írásaidat! Ölelés<3

Ariana
26 dec : 19:23
friss :)

Ariana
25 dec : 18:26
friss :)

Ariana
24 dec : 13:28
Frissítés! Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok! Még jövök a következő napokban, érdemes figyelni az oldalt :)

Ariana
21 júl : 11:10
friss :)

Ariana
11 jún : 19:42
Szia Klau!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat! Nagyon örülök, hogy tetszenek a történeteim. :)
Igyekszem frissíteni a közeljövőben gyakrabban, de nem ígérem, hogy össze is jön. Most nagyrészt a következő könyvekkel szöszölök, de netre is készülök majd hozni valamit. :)
És nagyon jókor írtál! Mindig minden visszajelzésnek nagyon örülök, de most különösen. :)
Puszi!

Klau
11 jún : 10:48
Szia. Három könyvedet olvastam, és annyira szerettem őket, hogy el se tudom mondani! ❤️ Véletlen láttam meg facebookon, hogy van blogod is és annyira megörültem. Már nem tudom hanyadik történetedet olvasom, de egyszerűen nem tudom abbahagyni, annnyira szeretem őket! ❤️???? Eszméletlen vagy! Csodálatos, amiket alkotsz! Most épp a Láncok sztorit olvasom! Huh, brutál jó, akárcsak a többi! Remélem lesznek frissítések, mert nagyon olvasnék még sokat tőled! Puszi???? Szuper vagy!

Klau
11 jún : 10:46
Szia. Három könyvedet olvastam, és annyira szerettem őket, hogy el se tudom mondani! ❤️ Véletlen láttam meg facebookon, hogy van blogod is és annyira megörültem. Már nem tudom hanyadik történetedet olvasom, de egyszerűen nem tudom abbahagyni, annnyira szeretem őket! ❤️???? Eszméletlen vagy! Csodálatos, amiket alkotsz! Most épp a Láncok sztorit olvasom! Huh, brutál jó, akárcsak a többi! Remélem lesznek frissítések, mert nagyon olvasnék még sokat tőled! Puszi???? Szuper vagy!

Ariana
01 jún : 18:52
friss :)

Ariana
22 ápr : 11:44
friss :)

Ariana
03 márc : 16:46
friss :)

Ariana
24 febr : 19:10
friss :)

Ariana
12 febr : 12:56
A következő pár napban kicsit átalakítom az oldalt :)

patton
09 febr : 22:52
Jól halad a történet, köszi az új részt.

Ariana
09 febr : 16:08
friss :)

Ariana
15 jan : 22:47
De jó! Örülök neki, hogy vártad. :) Már van tervben új, de sok mindentől függ egyelőre a következő megjelenés :)

Marysus
15 jan : 20:25
Nagyon szeretem a könyveidet, alig vártam az utolsó megjelenését is. Remélem, hogy lesz még sok-sok folytatás.

Marysus
15 jan : 20:22
Köszi a frissítést. Már nagyon hiányoztak

Ariana
15 jan : 18:37
friss :)
(Egyáltalán jár erre valaki?)

Online

vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 253
(tag: 2, vendég: 251) - 26 jún : 22:01

Tagok: 913
Legújabb tag: olnarjim

Az utolsó látogatásod óta történt változások


news
Nincs újdonság
download
Nincs letöltés
members
Nincs Tag
links_page
chatbox_menu
Nincs chatbox üzenet